2016. május 31., kedd

008

Most megint megkérek mindenkit hogy erre válaszoljon! Ez egy nagyon fontos kérdés!:) írjatok sokan alá.:) illetve a blog már Wattpadon is elérhető!!! :D Nekko [Larry Stylinson AU] akinek ott szimpibb :D
Arra szeretnélek megkérni titeket,hogyha olvassátok ezt a részt akkor írjátok le hogy és milyen eszközökkel folyhat egy Systemben lévő harc! :D Nagyon kíváncsi vagyok mire gondoltok,ne felejtsétek el hogy az egy "AU" vagyis "alternatív univerzum".Mondhattok bármit :D Csak valahogy fogalmazzátok meg.:D akár egy-egy helyen látott dologgal :D [pl:Olyan mint az Avatárban:DDD] jó igen ez béna példa volt,de miért ne lehetne olyan?:D hmm..most hogy jobban belegondolok...
-------------------------------------------------------------------------------

Vettem egy nagy levegőt, és ahogy hajolt közelebb résnyire kinyitottam az ajkaim és éreztem ahogy az ajka újra az enyémhez ér, majd lassan már az ő nyelvét éreztem a számban, nem mondom hogy nem lepődtem meg, lassan a hátam simogatta, éreztem hogy olyan érzések törnek belőlem elő amit még soha nem éreztem,mindenem bizsergett ettől az érzéstől ,a gyomrom görcsben volt, próbáltam az ösztöneimre hallgatni, a kezeim lassan összefontam a nyaka körül és élveztem ez a pillanatot, éreztem hogy már teljesen máshogy csókol, sokkal mélyebben, hirtelen elhúzódott tőlem és engem nézett.
  -Sajnálom.-rázta meg a fejét majd a hajába túrt, teljesen zavarban voltam, mivel képtelen voltam feldolgozni az érzéseim. A farkam a derekam köré fontam, és lefelé néztem.
  -Miért csinálod?-kérdezte, és felemelte a fejem.
  -Mit?-kérdeztem, és a szemeit néztem.
  -Miért tekered a derekad köré?-kérdezte.
  -Csak úgy...ez ilyen reflex szerű.-motyogtam és elnéztem.
  -Milyen érzés volt?-kérdezte és az arcom simogatta, az ajkamba haraptam és nem válaszoltam. Láttam hogy mosolyog majd lassan velem együtt feláll, a kezeivel tartott a fenekem alatt, a lábam a dereka mellett lógtak de még így is elég messze voltak a talajtól.
  -Hova viszel?-kérdeztem és a fejem a vállának döntöttem. Jó érzés volt hogy cipel.
  -Fel pihenni, holnap korán megyünk.-mondta és már felfelé sétált a lépcsőn.
  -Nem pancsolhatok?-kérdeztem és becsuktam a szemeim.
 -Nem szükséges.-válaszolt és a könyökével kiügyeskedte az ajtókilincs nyújtotta akadályt, lassan bevitt a szobába és lefektetett az ágyba.  
  -Vetkőzz le.-mondta, lassan levergődtem magamról a cuccaim és jól betakaróztam. Hallottam ahogy csukódik mögötte az ajtó de túl lusta voltam felemelni a fejem így nem tudtam hova ment,de már nem tudtam megvárni mire visszaért...elaludtam.

"Öld meg" kiabálta egy hang az álmomban, nem láttam ki volt, hirtelen szorítást éreztem, és halk hangokat, szinte éreztem a fájdalmat így rögtön felriadtam az álomból.

Reggel kezeket éreztem az arcomon. "Kelj fel Louis" csalogatott ki az álmomból,édes hangjával. Lassan kinyitottam a szemeim és hatalmas mosolya tárult elém.
  -Jó reggelt.-mondtam halkan és álmosan.
 -Gyere, indulunk, a cuccaid az ágy végében vannak .A többiek már lassan ott vannak.-mosolygott majd kikelt az ágyból, felültem, és álmosan törölgettem a szemeim, a cuccaimhoz másztam 4 lábon.
  -Így pont olyan voltál mint egy cica.-mosolygott majd kiment, gyorsan felöltöztem, ugyan az a ruha volt mint tegnap, teljesen fekete, garbós pulcsi, fekete nadrág. Utána siettem.
  -Már megyünk is?-kérdeztem.
  -Igen, sietünk Liam bevásárolt szóval majd ott eszünk valamit.-mosolygott, és próbáltam utána sietni a lépcsőn, kettesével szedte a fokokat nekem még egyesével se ment olyan gyorsan.

Bent ülve a kocsiban az ablakon néztem kifelé.
  -Miért vannak elhagyott területek?-kérdeztem.
  -Mert a szervezet már kipucolta őket, így azokat bármikor támadni tudják...-mondta és elhajtottunk a múltkori romba döntött terültet mellett.
  -Értem.-bólogattam. Mikor odaértünk kipattantam és felsiettem ve le, a többiek már ott ültek és vártak minket.
  -Sziasztoook.-integetett Rose.
 -Helloooo.-vigyorgott Luke, és mosolyogva elém sietett, és a nyakamba ugrott. Harry besétált a többiekhez, és köszönt nekik, én is követtem miután sikerült levakarnom magamról Lukeot.
  -Na te törpe, most együtt fogunk megbarátkozni a Systemmel.-mosolygott rám Ashton.
  -Ketten?-kérdeztem.
 -A fiúk úgy gondolták hogy az én szerény személyem a legalkalmasabb a tudás átadására.-mosolygott.Felnéztem Harryre.
  -Ne aggódj itt leszünk, ők is mindent hallani fognak, csak nem szólnak bele.-nevetett.
  -Akkor kezdjük.-mosolygott és összecsapta a tenyerét, Rose és Luke rögtön körénk gyűltek és láttam hogy Liam és Harry is beszélgetés közben minket néz.

  -A mi csapatunk 3 tagból áll.Mindenkinek megvan a saját feladata, illetve valamennyire mindenki belefolyik a másikéba is, így leárnyékolva a "vakfoltját", mert ugye egy ember nem tud egyszerre többfelé koncentrálni. De akkor most ismerkedj meg avval ki kicsoda. Liam a csapatunk védekező specialistája, ez elég fontos, mivel egy csapat sem élhet meg nélküle, rá hárul majdnem a legnagyobb felelősség, mivel egyaránt támadás, és hárítás közben is jelen kell lennie, illetve a Nekokat, és a támadókat is meg kell védenie. Ami általában hét embert jelent,de a mi csapatunkban csak ötöt kell figyelnie.-mondta, és a szemeimbe nézett, láthatta hogy kérdezni akarok.
  -Majd a végén...csak hallgass meg hátha kiderül mit akarsz kérdezni.-mosolygott.
 -Én a stratéga vagyok, nekem az a feladatom hogy a legrosszabb helyzetekből is a legjobbat próbáljam kihozni, bármi áron, ehhez jó logikai készség kell, ami szerencsére megvan.-nevetett halkan.
  -Harry pedig mint már gondolod a támadó, őt éri a legtöbb sérülés, mivel nem csak messziről hanem közelről is támad, így könnyű célponttá tud válni. Na és akkor itt is a válasz a kérdésedre, a csapat negyedik tagja mindig egy olyan támadó aki kiegészíti a másikat,s zóval ha az egyik közeli akkor ő értelemszerűen távoli, és fordítva. Nálunk Harry mindkét a feladatot tökéletesen kielégíti.-mosolygott.
  -Ez az egész viszont számodra azt jelenti hogy könnyen kaphatsz sérülést. A láncok akkor kapnak el amikor Harry valamilyen erősebb sérülést kap, és a teste nem tudja befogadni, ezért automatikusan te kapod. Lehetősége van rólad levenni a terhet de akko a való életben maradandó sérüléseket kap mivel ilyenkor az adott sérülés látszik rajta, ezért nem szokásunk a Fighterenek átvenni. Viszont ha a fájdalmad elér egy bizonyos szintet ő is megérzi. Sajnos ahogy rád kapcsolódnak elég fájdalmas, és ha mocorogsz,szabadulni akarsz maradandó égési sérülést okoznak.-mondta,rögtön eszembe jutott a földön fekvő Neko. Neki is égési sérülései voltak...
  -Ennek 5 fokozata van, a lábak, a csuklók és végül a nyak. Ami a legfájdalmasabb, miután a nyakadra került egy a Fighterednek nincs sok esélye, mivel onnantól a veled szemben álló felek csak kiütni tudnak, és az már csak az ő döntése hogy megölnek vagy életben hagynak, ilyenkor szokták feladni, ebben az esetben nem tudnak ölni, mivel ő maga adta meg magát, szóval ilyenkor szokták elvinni őket.-mondta, és végig engem nézett. Kezd sok lenni az infó.
  -Sebezni különböző eszközökkel lehet, azt majd meglátod. A végén mikor eldőlt ki nyer a nyertes két szóval tud kilépni az egyik értelem szerűen a "Kilépés" a másik pedig a nemes egyszerűséggel az "Halál" szó, ami neme egyszerűséggel a szemben lévő vesztes azonnali halálát okozza, mint a Systemben lévő világban mint az itteniben.-mondta. Valamennyire tiszta volt, csak azt nem tudtam hogyha én kapok valamit akkor az Harry megérezné-e.
  -Szerintem nem ijesztgetlek tovább.-nevetett halkan.
  -Ami nagyon fontos hogy közted, és Harry között meglegyen az a bizonyos egység.-mosolygott.
  -Szóval hajrá.-mondta és megsimogatta a fejem.
  -Menjünk ki gyakorolni ha már úgyis mindent tud.-mosolygott Liam.
  -Úristen jó!! Már úgyis olyan rég voltunk együtt kint.-mondta Luke lelkesen és elindul kifel, Rose pedig utána.
  -Rosy ésszel.-mondta Liam és utánuk indult, mire mindketten futni kezdtek.
  -Akkor hajrá kifelé.-mosolygott Ashton és gyors léptekkel ment utánuk. Harry mellém lépett.
  -Minden rendben?-kérdezte és megsimogatta az arcom, nem tudom miért de olyan jól esett az érintése.
  -Igen menjünk utánuk.-mondtam mosolyogva és elindultam, mellettem sétált és éreztem a kezét a hátamon.

Mikor kiértünk ők már a mező közepén álltak és minket vártak.
  -Kapkodjátok magatokat.-kiabált nevetve Ashton, Rose, és Luke a kezüket a magasban lóbálva integettek, mikor odaértünk a fiúk egymásra néztek.
  -Ki kivel lesz?-kérdezte Ashton karba tett kézzel.
  -Én Harryvel vagyok.-mutatott Liam Harryre.
  -Persze hagyjátok a stratégát egyedül, hogyne.-csapkodott nevetve Ashton. Mindenki nevetett.
  -Hívjuk ide a kékeket.-javasolta Harry, mindenki belegyezett,Rosy elkezdett futni befelé és pár perc múlva már 8 ember kíséretében tért vissza, köszöntek egymásnak. 1 lány volt a csapatban mindenki más fiú volt,kivéve még az egyik férfi Nekoja. Ashton és Liam beállt Harry mellé,Luke és Rose a kezemet fogva mögéjük.
  -Figyelj,mivel amikor belépünk szédülni fogsz.-mondta nevetve Luke majd lehajtotta a fejét, Rose is lefelé nézett. A túloldalon a "kékek" is felálltak,csak azt láttam ahogy Harry megemeli a kézét és azt mondja hogy "Nyitás" valami hangot hallottam a túloldalról, de mire már reagálni tudtam, baromira szédülni kezdtem, megdőltem hátra, egyszerre 5 kezet éreztem magamon, mindenki értem nyúlt, és megfogott.Talán ez jelenti azt hogy "csapat".

3 megjegyzés:

  1. Azta...meggyes pite...ez nagyon jó lett. 😍 uh.m..milyen fegyverek?? Kard...tőr, passz...

    Úristen csókolóztak ❤❤

    VálaszTörlés
  2. ÉRTEM!! Vagyis remélem hogy végre értem :D
    Szóval...
    Van ez a system-rendszer,és ez nem létezik a valóságban. És a Neko arra kell, hogy a Fighter helyett ő kapja a sérüléseket, ami ilyen láncos módon van megoldva. De ha túl nagy a sérülés, a Neko meghal. Jól értem?:)
    Viszont ez a system rendszer a gyakorlást szolgálja, vagyis való helyzetben ilyen nincs, a Neki nem kapja be a Fighter helyett a sérülést. De igy tudnak a lehető legpraktikusabban gyakorolni.
    Ugye jól értem?:D Nagyon igyekeztem megérteni.

    VálaszTörlés
  3. Waaa!!! Imadom meg mindig!*-*
    Es nekem meg mindig kicsit homalyos ez a System dolog, de valszeg a kovi reszben, a harc alatt megertem...:D
    Ou kurva aramyos, nem birok ra mit mondani...nincs ra masik szo, xD! A legaranyosabb leny a vilagon!:333
    Haz meg a masik...csak jojjenek mar ossze, meg dugjanak, meg stb! XD
    Alig varom a harcot, omg!0.0 Siess kerlek, kulonben belehalok a varakozasba!
    Puszi

    VálaszTörlés